2018-03-30 05:35:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ne engedje, hogy bárki elbizonytalanítsa

Napi horoszkóp március 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma garantáltan nem kell megerőltetnie magát, minden a megfelelő rendben halad a maga útján. A Hold a Szűz jegyében áll, nem a győzelemről vagy a vereségről, hanem inkább a kellemes együttlétről, a gyöngédségről és a közelségről szól a mai nap.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai nap nagyon kellemesen alakul: teret kap az öröm, a szórakozás és a lazítás. A Nap a Kos jegyéből rengeteg energiát ad önnek, könnyen érhet el sikereket. Élvezze ki amiért megdolgozott! Az érzékiség is előtérbe kerül...


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Mérleg jegyébe készülő Hold sokakat szétszórttá tesz, ön azonban végigviszi az eltervezett programot akkor is, ha az elveszi az erejét.
 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nem szabad gyorsan és kapkodva tevékenykednie, különben komoly hibákat követhet el, vagy saját magát csaphatja be valamivel. Este ne mulassza el megnézni a legkedvesebb filmjét.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Most csak az segít, ha elengedi magát, és hagyja az életet a saját medrében folyni. A bolygók leveszik önről a nyomást, és nagy érzelmeket ébresztenek önben. Keresse a kapcsolatot az emberekkel, és fordítson időt a barátaira!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Legyen nyitott, és figyeljen oda a megérzéseire, ezek elárulják önnek, hogy mi az igazán fontos. Anyagi ügyekben pozitív változásokat hozhat a mai nap.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A nap visszafogottan kezdődik, de életereje egyre jobban növekszik. Fantáziája felélénkül, és művészi ambíciói előtérbe kerülnek. A tárgyilagosságnak és a megfontolt döntéshozatalnak nem kedvez a nap, utóbbit halassza későbbre.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A bolygók azt jelzik, hogy kapcsolatai felvirágoznak. Az egész hétvégét laza és szerencsés csillagállás határozza majd meg: most élvezheti az életet. Egy mély beszélgetés valakit közelebb hoz önhöz...

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Nap a Kos jegyében látható: óriási energiával lát neki a feladatainak. Nem elégszik meg féligazságokkal és félmegoldásokkal, és csak radikális változtatásokra hajlandó.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ezt a napot szánja arra, hogy rendezze az ügyeit. Ne engedje, hogy bárki elbizonytalanítsa. Ha valakinek más a véleménye, mint önnek, kérjen gondolkodási időt, hogy elmélyedhessen a témában. Semmi esetre se hagyja magát hangos és temperamentumos emberektől megfélemlíteni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma minden azon múlik, mennyire lesz találékony. Mindig vannak olyan utak, melyeken többet tud kihozni az adott napból, ma ezeket kell megtalálnia.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében van: mutassa meg, mit tud, tegyen jó benyomást a többiekre, és növelje ezzel a befolyását! Úgy néz ki, hogy kellemes napnak néz elébe. Nincs más dolga, mint készülni a húsvétra, és utána élvezni a pihenést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: